Mijn favorieten

WOZ-bezwaar

Een lagere WOZ-waarde? Wij regelen het voor u!

Hij is weer binnen, de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-waarde van uw woning. Weet u of deze waarde overeenkomt met het prijspeil van uw woningtype en omgeving? En of u mogelijk niet te veel belastingen moet afdragen? Wouters en Partners Makelaardij helpt u op basis van no cure no pay bij het beoordelen en verlagen van de WOZ-waarde!

In veel gevallen wordt de Waarde Onroerende Zaken (WOZ) door uw gemeente te hoog vastgesteld. Volgens Makelaar-Taxateur Henk Wouters komt dit omdat de WOZ vaak geen rekening houdt met de waardedaling van woningen. Terwijl u op basis van deze waardebepaling uw onroerendezaakbelasting, inkomstenbelasting, erfbelasting, waterschapsbelasting betaalt. Een verlaging van de WOZ-waarde kan u dus al snel honderden euro’s belasting per jaar besparen.

Hoe werkt zo'n bezwaar?
In samenwerking met WOZ-consultants heeft Wouters en Partners zich gespecialiseerd in het verlagen van de WOZ-waarde. Door de jarenlange ervaring en het inzicht in de waardeontwikkeling van woningen in Lelystad, kan de makelaar en taxateur binnen enkele minuten vaststellen of uw bezwaar een kans van slagen heeft. Mocht dit het geval zijn dan dient WOZ-consultants op basis van het taxatierapport van Wouters en Partners Makelaardij een bezwaar in bij de gemeente.

Bezwaar indienen
Bezwaar maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde moet binnen 6 weken nadat u de aanslag gemeentelijke belastingen heeft ontvangen. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met Wouters en Partners Makelaars!
Bel ons op (0320) 240040 of vraag een gratis WOZ-check aan via dit inschrijfformulier voor woningbezitters